In de Media

Op deze pagina kun je mijn verzameling van (wetenschappelijke)artikelen, media optredens en dergelijke vinden die niet direct op mijn blog verschenen.

Nieuwsberichten:

Ellie is verschillende keren in de media geweest:

Gastblogs en opinie stukken:

  • Opinie Artikel in WMO Doen – november 2021

Artikel in WMO Doen over mijn ervaringen met de WMO en het vinden van een aangepast huis.

Cover van WMO Doen met Ellie als covergirl in een rolstoel
  • Gastblog voor Een gewoon meisje met autisme:

https://emmamoes03.wixsite.com/eengewoonmeisjemetau/post/autismeverhaal-ellie

  • Gastblog voor In hetzelfde Schuitje:

Mijn afstudeerfilmpje van de opleiding tot ervaringsdeskundig zorgprofessional

Wetenschappelijke Publicaties

Als wetenschapper heb ik onderzoek gedaan naar rehabilitatie en herstel bij mensen met ernstige psychische aandoeningen en naar dyslexie bij gevorderde lezers. De meeste artikelen zijn in het Engels en open-access gepubliceerd en dus gratis te lezen. Meer informatie over mijn wetenschappelijke werk is ook te vinden op ResearchGate en mijn profiel op de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

Publicaties over rehabilitatie en herstel:

Publicaties over dyslexie:

Social Media

Wil je meer zien van Ellie of de Authentist volg mij dan op social media