Aanbod

Aanbod

Ben jij op zoek naar een ervaringsdeskundig adviseur? Of wil je samenwerken op Authentist.nl of op social media? Op deze pagina lees je alles over mijn aanbod. Je vindt hier ook meer informatie over de rollen die ik op me kan nemen en over mijn werkwijze.

Heb je een vraag of een leuk project of samenwerking?

Foto door sandercam.nl

Advies

Als gediplomeerd ervaringsdeskundige zet ik mijzelf graag in als adviseur op verschillende gebieden. Hieronder lees je meer over mijn aanbod op verschillende gebieden.

 • Toegankelijkheid en de inclusie van mensen met beperkingen:

Ik kan zowel van af een afstand of live in mijn rolstoel meedenken over de inrichting en toegankelijkheid van nieuwe gebouwen en wegen. Hierbij kan ik ook rekening houden met de toegankelijkheid voor mensen die prikkelgevoelig zijn, zoals bijvoorbeeld bij autisme of hersenletsel.

 • Onderzoek naar psychische aandoeningen en herstel:

Ik kan helpen bij alle stadia van wetenschappelijk en/of praktijkonderzoek, van het schrijven van een onderzoeksvoorstel tot het publiceren van het uiteindelijke artikel. Uniek is dat ik in mijn advies zowel het perspectief van de onderzoeker, als dat van de deelnemers en de bredere groep mensen over wie het onderzoek gaat, mee neem. Door de combinatie van mijn wetenschappelijke achtergrond in de psychologie, mijn persoonlijke ervaringen met psychische aandoeningen en de opleiding tot ervaringsdeskundige kan ik mij goed inleven in alle betrokkenen.

Ik schrijf zowel in het Engels als Nederlands. Een overzicht van publicaties waar ik bij betrokken ben geweest kun je Hier vinden. Ik heb zowel aan de universiteit als in de praktijk bij een GGZ instelling onderzoek gedaan met kwalitatieve en kwantitatieve methoden. Meer informatie over mijn wetenschappelijke werk is ook te vinden op ResearchGate en mijn profiel op de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • Het sociale domein en instanties rondom werk en inkomen en gezondheid:

Net zoals vele mensen met een fysieke of psychische beperking heb ik veel te maken met bureaucratische instanties. Ik kan vanuit het perspectief van de cliënt mijn ervaringen delen. Daarnaast kan ik ook mee denken met beleid en de juiste formulering van informatie voor cliënten.

 • Ziekte/beperkingen in relatie tot zingeving en identiteit:

Ik weet als geen ander dat het hebben van een ziekte of beperking een enorme invloed heeft op iemands leven. Vooral wanneer je een aandoening of diagnose op latere leeftijd krijgt moet je vaak opnieuw je leven en identiteit vorm geven. Bij GGZ instelling Lentis heb ik ook onderzoek gedaan wat zich hier op richt. Ik verdiep me hier graag verder in en denk graag mee met jouw project!

Scroll naar beneden om te kijken welke rollen ik voor jou kan vervullen en voor mijn werkwijze

Rollen

Ik kan op verschillende manieren bijdragen met mijn kennis en advies. Je kan me inzetten als:

 • Schrijver of columnist
 • Interviewer of geïnterviewde
 • Gespreksleider
 • Vraagbaak of meedenker
 • Spreker of gastdocent
 • Redacteur
 • of misschien heb jij wel een andere rol voor mij in gedachten?

Heb jij een interessant project waarvoor je een ervaringsdeskundig adviseur zoekt?

Scroll naar beneden voor mijn werkwijze

Samenwerken op Authentist.nl of op Social Media

Ik vind het leuk om samen te werken met bedrijven die het leven van mensen met een chronische aandoening of beperking een stukje leuker of makkelijker maken. Het kan hierbij gaan om producten die specifiek gericht zijn op deze doelgroep, maar het mogen ook producten zijn die voor iedereen handig zijn. Ik hou ook erg van producten die goed zijn voor het milieu en die op een eerlijke manier geproduceerd worden.

Een samenwerking kan erop verschillende manieren uitzien. Ik kan jou product een mooi plekje geven op mijn blog en/of social media. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een link, het schrijven van een review, een kortingsactie promoten of het organiseren van een win-actie. Het schrijven van een gastblog of review voor jouw eigen website behoord ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hou ik rekening met SEO zodat de tekst goed leesbaar en vindbaar is voor Google.

Wil jij samenwerken met Authentist.nl?

Werkwijze

Spreekt mijn aanbod je aan omdat je op zoek bent naar een ervaringsdeskundig adviseur? Wil je samenwerken met Authentist.nl? Of heb je een andere idee voor een project waar ik je bij kan helpen? Neem dan zeker contact met mij op via het contactformulier of per mail. Om te kijken of er een klik is stuur ik je een aantal opties voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien we na dit gesprek van beide kanten besluiten dat er een match is, dan maak ik een kort voorstel. Ga jij hier mee akkoord, dan ga ik voor je aan de slag!

Omdat ik zelf leef met beperkingen houd ik hier rekening mee met het plannen van mijn opdrachten. Dit betekend soms dat ik ergens langer over doe dan een gezond iemand, omdat ik minder uren per week kan werken. Ik vraag hiervoor jouw begrip. Ik ken mijn lijf en mogelijkheden behoorlijk goed, daarom zal het niet snel gebeuren dat ik moet afzeggen. Net als voor veel autisten geldt voor mij, afspraak is afspraak. Reizen kost mij veel energie. Daarom spreek ik bij bij voorkeur online af of bij mij thuis (in Haren bij Groningen). Als het gaat om het beoordelen van de toegankelijkheid van een locatie, dan kom ik natuurlijk wel graag in mijn rolstoel langs.

Denk jij dat ik iets voor jou kan betekenen?

Of wil je meer informatie?